zondag 12 september 2010

Heumen

Stel je krijgt in de morgen te horen dat je maar beter een nachtje weg kan blijven omdat je huis voor andere doeleinden gebruikt moet worden. Wat doe je dan. Dan zou je bijvoorbeeld naar een camping in Heumen kunnen gaan en daar zo'n schitterende blokhut kunnen huren.
Camping Heumens Bos
En dus gaan we eigenlijk veel te laat in de middag richting Heumen en nemen onze intrek in deze trekkershut . Eenvoudig maar niks mis mee. En het is schitterend weer dus wat wil je nog meer.
We hebben net nog tijd om in de buurt een eindje te wandelen. Mooie landelijke omgeving trouwens en zowaar een molen bijna op het terrein van de camping.


Joannus molen.


s-Avonds buiten gourmetten want de temperatuur blijft nog lang goed. We vermaken ons dus prima op deze vijfsterren camping. Als we daar nog eens willen kamperen: grote velden met mooi groen gras (maar dat zegt waarschijnlijk meer over het weer afgelopen zomer.) Voor de douches moet je met een muntje betalen en dat is weer minder. Wat dat betreft mag er dan wel weer een ster af. Toch leuk zo laat in het seizoen nog eens op een camping te zijn. Gelukkig dit keer zonder vouwwagen want na een nachtje slapen is het weer echt hollands weer: regen. Maar geen natte tent en dus kunnen we weer droog naar huis.


©2010 www.barocknet.nl